سه شنبه 4 مهر 1396 - 05 محرم 1439

ديروز : 3076
ماه : 12520

تاریخ : چهارشنبه 7 مهر 1395     |     کد : 33

برگزاری سمینار "علم سنجی، نگارش علمی مقالات پزشکی"

-

اولین جلسه از کارگاه سه روزه، علم سنجی، نگارش علمی مقالات پزشکی در راستای ارائه‌ی آموزش‌های علمی نگاری، اخلاق پژوهشی و نگارشی و ... در تالار کنفرانس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شده و آموزش‌های لازم نیز توسط پروفسور "گاسپاریان" ارائه می‌شود.

دکتر وحیده زارع گاوگانی، دبیر سمینار "علم سنجی، نگارش علمی مقالات پزشکی" در حاشیه این سمینار اظهار کرد: این کارگاه برای ادیتور‌های مقالات و همچنین سردبیران، مسئولان، هیئت‌علمی‌ها و تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی که به نوعی نویسندگی می‎کنند بسیار مفید است، چرا که برنامه‌های ویژه‌ای برایشان ترتیب داده‌ایم تا بتوانند در مقالات خود مورد استفاده قرار دهند.

وی بیان کرد: این کارگاه در طول سه روز در دو نوبت "ایراد سخنرانی و سوال و جواب" و همچنین "مشاوره تخصصی" که توسط پروفسور گاسپاریان ارائه می‌شود، برگزار شده و همچنین در بخش دوم سمینار نیز در خصوص مشکلات موجود در مجلات و مقاله‌ها بحث شده و راه‌کارهایی نیز ارائه می‎شود.

وی خاطرنشان کرد: پروفسور گاسپاریان، اندکسور مجلات در پایگاه اطلاعی اس‌کوپوس و عضو انجمن ویراستاران مجلات پزشکی اروپا بوده و همچنین عضو افتخاری مجلات ما نیز هستند؛ تایم اول کارگاه علم سنجی از ساعت 8.30 تا 12.30 بوده و تایم بعدی نیز از ساعت 2.30 تا 5 بعد از ظهر است.

دکتر زارع گاوگانی گفت: در طول سال نیز مخاطبان می‎توانند با پروفسور گاسپاریان ارتباط برقرار کرده و مشکلات خود را طرح و حل کنند.

گفتنی است؛ اولین جلسه‌ی سمینار علم سنجی و نگار علمی مقالات پزشکی با حضور "پروفسور گاسپاریان" و جمعی از فعالان نشریات و مقالات دانشگاهی در تالار کنفرانس کتابخانه‌ مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

نوشته شده در   چهارشنبه 7 مهر 1395  ساعت  12:58   توسط   فاطمه ذابح جمشیدی
ویرایش شده در چهارشنبه 7 مهر 1395 ساعت 13:05 توسط فاطمه ذابح جمشیدی